Beste Watervrienden,

Zoals beloofd in ons bericht van 28 november jl., berichten wij jullie hierbij wat de zwemmogelijkheden zijn voor de komende periode.

Zolang de huidige coronamaatregelen gelden, kunnen wij helaas met ingang van aanstaande zaterdag alleen op zaterdagochtend de mogelijkheid bieden om zwemlessen en zwemtrainingen te volgen. Wij vinden het belangrijk daarbij iedereen in de gelegenheid te stellen om te komen zwemmen!

Zaterdag van 6:45 tot 7:45u.

  1. Training wedstrijdgroep
  2. Vrijzwemmen voor alle overige enthousiaste zwemmers. Er zijn drie banen beschikbaar in het diepe bad. Het houden van 1.5m afstand is daarbij verplicht. U kunt gebruik maken van de kleine kleedhokjes en u kunt na afloop kort douchen. Vanaf 6:30u. zullen de entree en de parkeergarage open zijn.

Zaterdag van 8:00 tot 9:00u.

  1. Training wedstrijdgroep
  2. Diploma ABC en Zwemvaardigheid I II III voor alle kinderen die normaalgesproken les krijgen op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Om zo min mogelijk volwassenen in de kleedhokjes te hebben, vragen wij de ouders en begeleiders het volgende:
    • Zorg s.v.p. dat uw kinderen hun zwemkleding al aan hebben en niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de les in hun badjas bij het toegangshekje worden afgeven;
    • Wacht u s.v.p. buiten het zwembad of in de horeca (met geldige QR-code) tot het einde van de zwemles;
    • Als uw kind hulp nodig heeft bij het omkleden na afloop van de les, begeeft u zich dan s.v.p. niet eerder dan 9:00u. richting de kleedhokjes. Dit geeft de brengende ouders van de Sportfondsen zwemles van 9:00u. de ruimte om de entree en de kleedhokjesruimte rustig te verlaten.

Wij hopen zoveel mogelijk Watervrienden te mogen begroeten op de zaterdagochtend!

Mede namens alle kaderleden die wederom flexibel kunnen zijn om bovenstaand rooster mogelijk te maken,

vriendelijke groet,

Het bestuur.