Zwem-ABC

Wij geven zwemles volgens het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Onze vereniging is dan ook in het bezit van een Licentie Nationale Zwemdiploma’s van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Uw kind kan al zwemles krijgen vanaf 4 jaar. Het is mogelijk om twee keer in de week te zwemmen. U kunt kiezen voor de maandag-, dinsdag- en donderdagavond. Op donderdagavonden hebben we alleen het diepe bad beschikbaar. Bij ons bent u tijdens de kijklessen welkom op de tribune. De kijklessen zijn de eerste maandag, dinsdag en donderdag van de maand. Afzwemmen gebeurt op donderavond, zodra er een groepje kinderen klaar is voor het diploma zwemmen.

Diploma eisen
Kledingeisen
Diploma eisen
Kledingeisen

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Heb jij je Zwem-ABC gehaald en wil je graag je zwemslagen en conditie verbeteren? Dan zijn de diploma’s voor zwemvaardigheid 1,2 en 3 een goed uitgangspunt. Hier leer je de vlinderslag zwemmen, koppelkeerpunten maken en uiteindelijk kun je 15 meter onder water zwemmen met je kleding aan! Moeilijk? Ja! Zwaar? Ook! Leuk? Absoluut!! En daarbij weet je zeker dat je techniek goed is waardoor het zwemmen minder zwaar wordt. Je bouwt een goede zwemconditie op en je verbetert je motorische vaardigheden.

Zeker als je heel snel je Zwem-ABC gehaald hebt, is dit de manier om je zwemvaardigheden te onderhouden en te verbeteren.

ScubaDoe

Sinds 28 december 2010 bieden Watervrienden Lisse en De Guppen het ScubaDoe programma.
Het programma leert kinderen spelenderwijs samen met Octo en Poezzz om te gaan met duikbril, snorkel en zwemvliezen en vervolgens ook met perslucht apparatuur. Hierbij wordt vanaf het eerste begin al gelijk het BUDDY systeem toegepast.

Diploma eisen

Zwemles voor volwassenen

Bij de Watervrienden Lisse leer je (weer) zwemmen. Misschien heb je geen diploma en wil je graag zwemmen leren? Of heb je vroeger wel een diploma behaald, maar zwem je bijna niet en wil je het onder begeleiding oefenen? Voel je weer veilig en behaal, als je dat wilt, je A-diploma. Er zijn ook mogelijkheden om je B en C diploma te halen.

AGENDA LEREN ZWEMMEN

Dag Dagcode Van Bad Wat
Maandag MA1 18:45 – 19:30 Diepe bad ABC, Zwemvaardigheid 1, 2 en 3
Maandag MA1 18:45 – 19:30 Instructiebad Watervrij/speelgroep en komen tot drijven, beenslag aanleren, combinatiegroep
Dinsdag DI1 18:45 – 19:30 Diepe bad ABC, Zwemvaardigheid 1, 2 en 3
Dinsdag DI1 18:45 – 19:30 Instructiebad Watervrij/speelgroep en komen tot drijven, beenslag aanleren, combinatiegroep
Dinsdag DI2 19:30 – 20:15 Diepe bad Zwemles voor volwassenen
Donderdag DO1 19:00 – 19:45 Diepe bad ABC, Zwemvaardigheid 1, 2 en 3, ScubaDoe

prijzen en aanmelden

De tarieven per 10 mei 2023 zijn:

  • 1 keer zwemles van 45 minuten per week kost €75,00 per kwartaal (incl. €4,50 NCS contributie).
  • 2 keer zwemles van 45 minuten per week kost €145,50 per kwartaal (incl. €4,50 NCS contributie).
  • Indien geen gebruik gemaakt wordt van de automatische incasso geldt per kwartaal een extra €2,50 administratieve kosten.
  • Kosten voor het diploma-zwemmen bedragen €12,50 per diploma.
WEDSTRIJDZWEMMEN

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen onder de vlag van de NCS. Waar competitie belangrijk is, maar het sociale karakter niet wordt vergeten.

CONDITIEZWEMMEN

Conditiezwemmen

Blijven zwemmen om je conditie op pijl te houden, gewoon lekker in beweging te zijn of om samen bezig te zijn? Bij ons kan het.

SNORKELEN

Snorkelen

Wij organiseren samen met O.W.V. De Guppen het Scubadoeprogramma. Een eerste stap op weg naar een duikbrevet.

1206, 2023

Zomerstop van 9 juli tot en met 18 augustus

By |12 juni 2023|

Na een sportief jaar met hebben we met zijn allen een fijne vakantie verdiend. Van zondag 9 juli tot en met vrijdag 18 augustus hebben we een zomerstop. We wensen iedereen een hele fijne [...]

1010, 2022

‘Kies een club’ van het Jeugdfonds Sport en Cultuur

By |10 oktober 2022|

Als vereniging staan we ervoor dat iedereen kan zwemmen: van jong tot oud, van arm tot rijk. Bijvoorbeeld het halen van een zwemdiploma moet voor iedereen mogelijk zijn. In de huidige economie is het voor [...]