Beste Watervrienden,

Het spijt ons dit bericht te moeten sturen, maar opnieuw zijn afgelopen vrijdag nieuwe corona-maatregelen door het demissionair kabinet aangekondigd, die vandaag zondag 28 november 2021 zijn ingegaan. Deze nieuwe maatregelen houden voor ons in dat het zwembad iedere dag om 17:00u. haar deuren zal moeten sluiten.

Dit heeft helaas tot gevolg dat alle lessen en trainingen van de Watervrienden Lisse wederom per direct zullen stoppen. De enige uitzondering hierop vormen vooralsnog de wedstrijdtrainingen van zaterdagochtend, die dus wel zullen doorgaan.

Wij zijn in gesprek met Sportfondsen Lisse om te bekijken of wij tijdens deze beperkende periode een aantal van onze lessen zouden kunnen verplaatsen naar zaterdag of eventueel zondag overdag. Het is onze hoop daarmee zoveel mogelijk kinderen en volwassenen in staat te stellen in ieder geval één keer per week te blijven zwemmen. Eén en ander hangt af van de beschikbare tijdstippen in het zwembad en van de beschikbaarheid van kaderleden in het weekend.

Wij hopen jullie volgende week nader te kunnen berichten, maar zullen dat pas doen als wij volledige duidelijkheid hebben over de beschikbare mogelijkheden.

Vriendelijke groet,
Bestuur Watervrienden Lisse