Update 23 maart 2020: Door de aanscherping van de maatregelen die vandaag genomen zijn zullen de zwemlessen, trainingen en wedstrijden niet door gaan tot en met 31 mei. Zodra er meer informatie bekend is over de voortgang zullen wij dat op de website melden.

 

Origineel bericht: Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). De NCS heeft in verband met het Coronavirus conform de gisteren bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle activiteiten die door de NCS worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 6 april 31 mei (zie update). De NCS adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 6 april 31 mei (zie update). Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

Ondanks dat wij als bestuursleden van WVL onze eigen mening hebben over dit advies, hebben wij zojuist besloten bovenstaand advies op te volgen.

Met directe ingang worden daarom de zwemlessen, trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van Watervrienden Lisse gestaakt tot en met 6 april 31 mei 2020 (zie update).

Wij blijven het nieuws rondom dit onderwerp op de voet volgen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die het herzien van dit besluit mogelijk maken, zullen wij jullie daarover berichten.