Nu ons zwembad in Lisse weer  geopend is en zwemmen in groepen is toegestaan, duiken wij het water weer in en openen wij onze deuren voor nieuwe leden.

Voor het bestuur van onze vereniging zijn wij op zoek naar een

BESTUURSLID

voor de functie van Secretaris. De secretaris is de drijvende kracht van het bestuur en vervult daarmee een sleutelrol binnen de vereniging. Het bestuur vergadert eens per maand. Daarnaast vergen de werkzaamheden van de secretaris 2 tot 3 uur per week. Lijkt het je leuk om ervaring binnen een bestuur op te doen, of wil je graag jouw (bestuurs)ervaring inzetten binnen onze vereniging? Reageer dan op deze vacature!


Voor de blijvende goede begeleiding van onze leden zijn wij ook op zoek naar

WEDSTRIJDTRAINERS EN ZWEMINSTRUCTEURS

Heb je interesse in de zwemsport en vind je het leuk om kinderen en volwassenen te helpen zich iedere keer weer te verbeteren? Reageer dan op deze vacature! Heb je nog geen ervaring als trainer of instructeur maar wil je die graag opdoen? Dat kan! We begeleiden je intensief en indien nodig bieden we je een beroepsopleiding tot instructeur zwemABC! De meeste van onze trainers en instructeurs zijn zelf actieve zwemmers. Onze lessen worden doordeweeks in de avonduren en op zaterdagochtend van 7:00 tot 9:00 uur aangeboden.


Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar:

NIEUWE LEDEN

Voor onze zwemlessen en zwemtrainingen maken wij gebruik van het moderne zwembad van het sportcentrum. De zwemvereniging biedt verschillende lessen en trainingen aan, zoals diplomazwemmen volgens het Zwem-ABC, zwemvaardigheid 1, 2 en 3, snorkelen 1, 2 en 3, conditiezwemmen, zwemlessen voor volwassenen en wedstrijdzwemmen. Dat laatste doen wij op nationaal niveau!


Wil je reageren op bovenstaande vacatures? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en kies voor het secretariaat als bestemming.

Wil je jezelf of je kind inschrijven voor zwemles of zwemtraining? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en kies voor de ledenadministratie als bestemming.

Meer informatie over onze vereniging is te vinden op deze website. Of kom een keer tijdens onze verenigingsuren kijken om te ervaren hoe leuk het is om betrokken te zijn bij onze gezellige vereniging!

Watervrienden Lisse, meer dan zwemmen alleen!